06 15 92 86 34 info@parioli.nl

wil je er geweldig uitzien?

Ontdek hoe tijdens een Atelier Bezoek

Ervaar zelf het effect van optimale outfits. Kies hieronder een datum en tijd en bevestig je afspraak om het Atelier Bezoek te boeken. Het Atelier Bezoek is gratis en vindt plaats in ons atelier in Utrecht (Lange Viestraat 2F – tegenover de Bijenkorf en boven de Kruidvat. Je gaat met de roltrap omhoog en dan is de ingang aan je linkerzijde). Je kunt je afspraak altijd verzetten via de bevestigingsmail.

Als je met het OV komt, kun je 10 minuten lopen vanaf Utrecht centraal, of vanaf Utrecht Centraal de bus naar Neude pakken. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen. Als je met de auto komt, kun je parkeren achter de Bijenkorf, in parkeergarage LaVie. Vanaf daar is het 4 minuten lopen.

Eind november gaan we verhuizen van onze locatie in Utrecht, naar onze nieuwe winkel in hartje Amsterdam. Het nieuwe adres is: Roelof Hartstraat 5, 1071VE Amsterdam. Naast Parioli kun je in deze winkel ook de volgende prachtige merken vinden: Linja, Halsduk, Minois, The Blue Suit & Hester Vonk Noordgraaf sieraden. 

 

Flexibel

Je kunt afspraken buiten kantoortijden (ook in het weekend) maken en deze te alle tijden verzetten.

 

geen verplichting

Je komt om te passen en advies te krijgen. Je hoeft niets te kopen. Het is geheel vrijblijvend.

 

niet tevreden?

Dan vergoeden we je reiskosten en ontvang je een persoonlijk advies t.w.v. €149 met items van je favoriete merken.

© Parioli 2018 | Algemene Voorwaarden

0 0