06 15 92 86 34 info@parioli.nl
Selecteer een pagina

dress for the next level

Parioli ontwerpt kleding die schoonheid benadrukt, een figuur flatteert en als gegoten zit. Daarom maken we elk artikel op maat. We verkopen onze kleding in onze winkel House of Artisans. Wie daar al eens langs geweest is voor advies en opmeten, kan ook terecht in onze webshop.

hoge kwaliteit 

Een "Million-Dollar" Uitstraling

Jouw item moet mooi blijven, ook na vele malen dragen en wassen. We werken alleen met de allerbeste stoffen. Die onderwerpen we eerst aan een uitgebreide test. Onze stoffen komen grotendeels uit Italië, van producenten die ook leveren aan grote Italiaanse namen als Versace en Max Mara.

Maatwerk

Voor Jou Gemaakt:
Alles Past Perfect

Dus past altijd! Elk kledingstuk wordt voor jou op maat gemaakt. Niet door een bestaand artikel aan te passen, het wordt echt speciaal voor jou genaaid. Een perfecte pasvorm is dan ook vanzelfsprekend.

 

next level style

Nonchalante Elegantie
Binnen Handbereik

Typerend voor de Parioli-stijl: nonchalante elegantie, verleidelijk maar niet uitdagend, jong en toch geschikt voor de boardroom. Items die zelf niet direct opvallen, maar die ervoor zorgen dat mensen wel naar je omkijken. “Ze heeft iets…”
 
 

uniek

Geen Collega
met Dezelfde Jurk

Elk item is uniek. Je hoeft niet bang te zijn dat je iemand tegenkomt met precies hetzelfde jurkje. We doen niet aan massaproductie. Bovendien kun je je eigen details kiezen. Zo weet je zeker dat er geen tweede exemplaar op de wereld te vinden is.  
 

gepersonaliseerd

Maak je Item
Helemaal naar Wens

Je kunt elk product personaliseren. De variaties die je kunt kiezen, verschillen per product. Je bepaalt zelf lengte, mouwlengte en halsdiepte. Vaak kun je kiezen uit verschillende kleuren. Je kunt ook kiezen voor extra’s zoals zakken of corrigerende voering.

  

goed voor je figuur

Niet meer Onzeker
over Buik of Borsten 

We ontwerpen kleding met het doel om het maximale uit jouw figuur te halen. Om dat te bereiken benutten we alle mogelijke eigenschappen van een kledingstuk: silhouet, halslijnen, structuur van de stof, kleur en kleurcontrast, de positie van knopen, optische illusies met naden, etc.

ademend

Wees Niet Bang voor Transpiratievlekken

Transpiratievlekken zijn weinig stijlvol, die wil je natuurlijk voorkomen. Daarom gebruiken we alleen goed ademende, veelal natuurlijke materialen.

wasbaar

Geen Gedoe met
Stomerij of Handwas

Je kunt onze stoffen gewoon in de wasmachine gooien. Je hoeft niet naar de stomerij om je kleding te laten reinigen.
 

comfortabel

Zit net zo Lekker
als je Favo Jeans

Zelfs een aangesloten jurk zit net zo comfortabel als je favoriete spijkerbroek. Vrijwel al onze stoffen zijn namelijk rekbaar. Dat zie je niet, maar je voelt het wel.

eerlijk

Schuldgevoelvrij Shoppen:
Made in Holland

Jouw aankoop is een eerlijk product, met liefde gemaakt. Eerlijkheid is voor ons een vereiste, ook als dat geld kost. Onze kleding wordt in Nederland gemaakt. Dus geen kinderarbeid, uitbuiting of slechte arbeidsomstandigheden.
 

betaalbaar

Couture voor de
Prijs van Confectie

Je product wordt ontwikkeld met behulp van moderne technologie. Met een druk op de knop genereren we een patroon op maat. Dat bespaart tijdrovend tekenwerk. Zo kunnen we maatwerk leveren tegen confectieprijzen.
  

duurzaam

Het Lievelingsstuk
dat Jaren mee gaat

Wij geloven dat je beter 1 top-item kunt hebben dan 3 net-niet-artikelen. Sowieso zijn we tegen wegwerpmode. Onze ontwerpen zijn tijdloos, ze gaan vele seizoenen mee. We willen dat onze items je lievelingsstukken worden, kleding waar je helemaal geen afstand van wil doen.

0 0