fbpx
06 15 92 86 34 info@parioli.nl

BLOG

 

 

Buikje verhullen? Ooit van Body Positivity gehoord?

Bij de producten van Parioli staat regelmatig iets als ‘buikje verhullen’ of ‘slanker lijken’. Dat is toch niet meer van deze tijd? Is de boodschap van de body positivity beweging nog niet tot Parioli doorgedrongen? Is het niet veel beter om uit te dragen dat iedereen goed is zoals ze is?

 

Tips voor een Casual Chic outfit

Hou je van Casual Chic? De kans dat het antwoord ‘ja’ is, is 80%. Althans, volgens de duizenden respondenten die inmiddels onze quiz hebben ingevuld. Casual chic is de meest aangevinkte stijlvoorkeur, gevolgd door ‘vrouwelijk’. Wat bedoelen we eigenlijk met casual chic? 

 

De perfecte bh checklist

Hoe groter je borsten, des te groter het belang van een goede bh. Een goede bh lift je borsten. Daardoor ogen je borsten minder zwaar. Bovendien lijk je er slanker door en lijkt je buik platter. We geven je hieronder een aantal punten waar je op moet letten bij aanschaf van een bh. 

 

Vrouwelijk kleden, volgens mannen én vrouwen

Vrouwelijk kleden, dat is voor duizenden vrouwen een stylingwens. Eigenlijk vreemd hè? Als je dat wil, waarom doe je het dan niet gewoon? Er is blijkbaar iets wat ons weerhoudt. Wat is eigenlijk ‘vrouwelijk kleden’? Zijn mannen en vrouwen het daarover eens?

 

Parioli, waar komt die naam vandaan?

In 2012 besloten we om onze dromen te gaan realiseren. Te beginnen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Destijds hadden we nog niet zoveel verstand van marketing. Simpele regels als ‘kies een naam die iets zegt over je product’ kenden we nog niet.

 

Our story

Waarom begint een typisch beta-gezin een modebedrijf?

In dit verhaal vertellen we iets over onze achtergronden en de aanleiding om Parioli te starten. Een verhaal over eigenwijsheid en eindexamengala’s.

 

Hoe vind ik de ideale top?

Een kast vol shirtjes en blouses, maar je draagt de helft eigenlijk nauwelijks? Dan ben je niet de enige! Het is lastiger dan het lijkt om een goede top te kiezen.

We geven je 5 tips. 

 

Zoek je de ideale broek?

Jouw ideale broek zou iets moeten doen voor je figuur, je oneffenheden verhullen en je vorm benadrukken. Hoe? Wij hebben een checklist voor je gemaakt om bij de hand te houden in je zoektocht naar de perfecte broek. 

 

Optische illusies, het geheim achter flatteren

De kunst van het flatteren is in essentie gebasseerd op twee technieken. De eerste is het toepassen van optische illusies. We laten je zien hoe dat werkt.

 

De zoektocht naar de ideale jas

In deze blog leggen we ons ietwat ongebruikelijke ontwerp- en testproces uit. 
Zo bleek wol niet winddicht te zijn, een luxe, elastische, wind- en waterdichte stof praktisch onvindbaar en kwamen we wederom tot de conclusie dat mijn moeder en ik geen zelfbeheersing hebben als ‘t om stoffeninkoop gaat. 

 

Hoe verhul ik een buikje?

Deze week ligt de focus op de buik. Voor veel vrouwen, zeker na een zwangerschap of de overgang, een issue. Maar met kleding kun je een hoop verbloemen en suggereren.  Gelukkig zijn er meer mogelijkheden dan je toevlucht zoeken tot vormeloze tenten.  In deze blog deel ik onze tips met je, na jarenlang onderzoek over hoe je een buikje kunt verhullen.

 

Hoe houd ik m’n kleding mooi?

Deze week delen we onze tips & tricks om je kleding zo lang mogelijk mooi te houden. Hoe voorkom je verwassen kleding? Hoe vermijd je strijken? Hoe bestrijd je motten? We leggen het allemaal uit in onze nieuwe blog!

 

Hoe vind je ideale sneakers?

Een goede sneaker vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Ze moeten mooi zijn, lekker zitten, lang mee gaan etc. Wij hebben voor je uitgezocht welke sneakers aan deze eisen voldoen en waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe sneakers.   

 

 

Hoe vind je ideale zomerschoenen?

Voor iedereen die nog op zoek is naar de ideale zomerschoenen, hebben wij het internet voor jullie afgespeurd. Sandalen, slippers, slides, we hebben verschillende varianten gevonden, dus voor ieder wat wils.   

 

Hoe vind je ideale loafers?

Loafers zijn eleganter dan sneakers en comfortabeler dan pumps. Ideale schoenen dus wat ons betreft. We hebben een overzichtje gemaakt van mooie loafers in verschillende materialen en prijsklassen. Laat je inspireren door onze selectie en tips.