06 15 92 86 34 info@parioli.nl
Selecteer een pagina

Blog

 

 

Buikje verhullen? Ooit van Body Positivity gehoord?

Bij de producten van Parioli staat regelmatig iets als ‘buikje verhullen’ of ‘slanker lijken’. Dat is toch niet meer van deze tijd? Is de boodschap van de body positivity beweging nog niet tot Parioli doorgedrongen? Is het niet veel beter om uit te dragen dat iedereen goed is zoals ze is?

 

Tips voor een Casual Chic outfit

Hou je van Casual Chic? De kans dat het antwoord ‘ja’ is, is 80%. Althans, volgens de duizenden respondenten die inmiddels onze quiz hebben ingevuld. Casual chic is de meest aangevinkte stijlvoorkeur, gevolgd door ‘vrouwelijk’. Wat bedoelen we eigenlijk met casual chic? 

 

De perfecte bh checklist

Hoe groter je borsten, des te groter het belang van een goede bh. Een goede bh lift je borsten. Daardoor ogen je borsten minder zwaar. Bovendien lijk je er slanker door en lijkt je buik platter. We geven je hieronder een aantal punten waar je op moet letten bij aanschaf van een bh. 

 

Vrouwelijk kleden, volgens mannen én vrouwen

Vrouwelijk kleden, dat is voor duizenden vrouwen een stylingwens. Eigenlijk vreemd hè? Als je dat wil, waarom doe je het dan niet gewoon? Er is blijkbaar iets wat ons weerhoudt. Wat is eigenlijk ‘vrouwelijk kleden’? Zijn mannen en vrouwen het daarover eens?

 

Parioli, waar komt die naam vandaan?

In 2012 besloten we om onze dromen te gaan realiseren. Te beginnen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Destijds hadden we nog niet zoveel verstand van marketing. Simpele regels als ‘kies een naam die iets zegt over je product’ kenden we nog niet.

 

Our story

Waarom begint een typisch beta-gezin een modebedrijf?

In dit verhaal vertellen we iets over onze achtergronden en de aanleiding om Parioli te starten. Een verhaal over eigenwijsheid en eindexamengala’s.

0 0