06 15 92 86 34 info@parioli.nl

onze missie

If not me, who?

If not now, when?

... woorden uit de speech van Emma Watson voor de UN in 2014. Haar toespraak bevat de kern van wat Parioli drijft: Wij geloven dat de wereld voor vrouwen én mannen beter, mooier en gelukkiger wordt als er meer gelijkwaardigheid is tussen mannen en vrouwen.

Wij dragen daar op onze eigen manier aan bij. Door als jonge vrouwen een ongewoon bedrijf op te zetten bijvoorbeeld. Maar vooral door iets te betekenen voor vrouwen met ambitie, vrouwen die zich niet laten remmen door conventionele rolpatronen.

Ons doel is om deze vrouwen een zetje in de rug te geven door hen kleding te bieden waarin ze zich sterker voelen: zelfverzekerd, onafhankelijk en vrouwelijk. We willen dat hun outfit duidelijk maakt dat we hier te maken hebben met een persoonlijkheid die zowel sterk als kwetsbaar is. We willen dat haar kleding haar net dat beetje extra geeft. 

Parioli ontwerpt kleding met dit doel voor ogen. Kleding die schoonheid benadrukt, een figuur flatteert en als gegoten zit. Daarom maken we elk artikel op maat. We verkopen onze kleding online en in onze winkel in Amsterdam. 

Daarnaast geeft Parioli advies. We delen graag alle kennis en inzichten die we verzameld hebben. Omdat alle kleine beetjes helpen. Inmiddels hebben we al honderden vrouwen laten ervaren dat zich zelfverzekerder, vrouwelijker en aantrekkelijker voelen in de juiste outfit. Dat is dankbaar werk!

onze familie

Yvonne

Yvonne is moeder van deze jonge ondernemers. Ze is van huis uit natuurkundige, wat goed uitkomt bij het programmeren van onze patronen. Ze kan ieder jurkje dat haar dochters schetsen, omzetten in een digitaal patroon, zodat wij het voor elke vrouw moeiteloos op maat kunnen maken!

Sanne

Sanne is van huis uit econoom. Als ze iets wil, gaat het ook gebeuren. Zonder haar was er geen Parioli geweest. Ze ontwerpt, overziet de productie, regelt alles wat geregeld moet worden, geeft advies en helpt onze lieve klanten aan de beste jurk uit hun leven!

Gio

Giò (moeilijke naam, we know, het is een afkorting van Giovanna) is onze online marketeer. Zij gebruikt de nieuwste technieken om zoveel mogelijk mensen naar ons toe te trekken. Naast briljant wiskundige, is ze ook nog eens een ster in alles wat met vormgeving en visuals te maken heeft.

0 0