06 15 92 86 34 info@parioli.nl
Selecteer een pagina

onze missie

If not me, who?

If not now, when?

... woorden uit de speech van Emma Watson voor de UN in 2014. Haar toespraak bevat de kern van wat Parioli drijft: Wij geloven dat de wereld voor vrouwen én mannen beter, mooier en gelukkiger wordt als er meer gelijkwaardigheid is tussen mannen en vrouwen.

Wij dragen daar op onze eigen manier aan bij. Door als jonge vrouwen een ongewoon bedrijf op te zetten bijvoorbeeld. Maar vooral door iets te betekenen voor vrouwen die impact kunnen hebben, vrouwen met ambitie, die zich niet laten remmen door conventionele rolpatronen.

Ons doel is om deze vrouwen een zetje in de rug te geven door hen kleding te bieden waarin ze zich sterker voelen: zelfverzekerd, onafhankelijk en vrouwelijk. We willen dat hun outfit duidelijk maakt dat we hier te maken hebben met een persoonlijkheid die zowel sterk als kwetsbaar is. We willen dat haar kleding haar net dat beetje extra geeft. Waardoor ze de moed heeft om zich uit te spreken, om de stappen te zetten die nodig zijn, om een verschil te maken.

Wat doet Parioli? Parioli ontwerpt kleding met dit doel voor ogen. Kleding die schoonheid benadrukt, een figuur flatteert en als gegoten zit. Daarom maken we elk artikel op maat. We verkopen onze kleding in ons atelier. Wie daar al eens langs geweest is voor advies en opmeten, kan ook terecht in onze webshop.

Daarnaast geeft Parioli advies. We delen graag alle kennis en inzichten die we verzameld hebben. Omdat alle kleine beetjes helpen. Inmiddels hebben we al honderden vrouwen laten ervaren dat zich zelfverzekerder, vrouwelijker en aantrekkelijker voelen in de juiste outfit. Wil jij dat ook?

 Geen geluid? Klik op het icoontje rechts bovenin de video om de video op full screen weer te geven. Klik vervolgens rechts bovenin op het audio icoontje om de audio aan te zetten.

0 0