fbpx
06 15 92 86 34 info@parioli.nl

Privilege Membership

Nog makkelijker, nog persoonlijker

 

Om je persoonlijk te kunnen adviseren en om je bestelproces eenvoudig te maken, hebben we eenmalig je maten nodig. Vul onderstaande velden in en klik op Aanmelden als Privilege Member. Scroll eventueel naar beneden voor meer uitleg.

 

Hieronder zie je hoe je moet opmeten. Meten doe je met ondergoed aan en eventueel een panty en dun, glad shirt daaroverheen. Let bij het meten van de omtrekmaten op dat de centimeter horizontaal loopt. Het is het makkelijkst om dit samen met iemand anders te doen.

Lukt het niet? We helpen je graag. Hier kun je een afspraak maken voor een meetsessie.

Je kunt je ingevulde maten altijd later wijzigen.

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw gegevens om. In onze algemene voorwaarden lees je er alles over.

  Borstomtrek: meet de omtrek op het breedste deel van je borst, op tepelhoogte.

  Tailleomtrek: meet de omtrek op het smalste deel van je taille, meestal een paar centimeter boven je navel. 

  Heupomtrek: meet de omtrek op het breedste deel van je heupen. Dat kan ter hoogte van je kruis zijn, maar ook lager. 

  Armlengte: buig je arm licht en meet van schouderpunt tot net iets onder je polsknobbel. Makkelijker: meet van een goed zittend jasje de mouwlengte van het punt waar de schoudernaad begint tot onderkant mouw.

  Binnenbeenlengte: meet aan de binnenkant van je been van je kruis tot de vloer. Dat is niet noodzakelijk je broeklengte, want die kan per model verschillen.

  Roklengte: Vul de roklengte in als je rokken en jurken altijd op dezelfde lengte draagt. Meet van de taille tot de onderkant van de rok. Het makkelijkst is dat als je een rok aanhebt met de goede lengte.