fbpx
06 15 92 86 34 info@parioli.nl

Hier Doen We Het Voor:

Op Trusted Shops is onze review score 4.85/ 5.00. Dit is een onafhankelijk platform waar je alleen na bestelling een review kunt achterlaten. Je bekijkt ze hier.

De jurken van Parioli zijn precies op maat, met de accenten op de goede plekken. Ik voel me er prettig in en mooi. De stoffen zijn prachtig en comfortabel. En ik hoef zelf niet na te denken, ik volg het advies. Altijd tot tevredenheid. Elke vrouw verdient dit.

★★★★★

Karin (accountant)

De liefde voor een jurk… van een jongetje van 11

Renée had thuis haar nieuwe jurk geshowd aan haar beide zoons. De jurk hing inmiddels aan de kast op haar slaapkamer. De jongste, 11 jaar oud, lag op zijn rug op haar bed naar de jurk te kijken. “Mama”, begon hij, “niet voor nu of zo, maar voor later…, als ik ga trouwen… wil jij dan díe jurk aandoen? En als je dat dan niet wil, mag mijn bruid hem dan aan? Dat tenminste iemand die jurk aan heeft op mijn bruiloft?”

Renée

In een zomerjurkje in de stijl van Dolce & Gabbana, zwart met witte stippen - Invorio.

Onze Favoriete Apps van Klanten

Ik voel me aantrekkelijker in Parioli jurkjes omdat mijn sterke punten worden geaccentueerd, waardoor ik minder denk aan dat wat ik niet aantrekkelijk vind aan mezelf.

★★★★★

Irene (manager)

Het Bruidsjasje

Ineke had al een zoontje van 7 van een andere man toen ze ging trouwen. Haar wens was dat haar zoontje zich op de trouwdag met haar verbonden zou voelen. Eén van de manieren om daar vorm aan te geven was door middel van hun kleding. Ineke’s jurk zou van taupekleurig kant worden. Voor haar zoontje maakten we een jasje in dezelfde kleur. Het zou duidelijk zijn dat zij ook een stel vormden, een onafscheidelijk stel.

Ineke’s zoontje is een prachtig kereltje. In onbekend gezelschap is hij stil en teruggetrokken. Hij draagt een bril met dikke glazen en ziet daarmee nog steeds bar weinig. Dus hem in de spiegel laten kijken en vragen wat hij van zijn jasje vindt, is zinloos. We lieten hem zijn jasje aandoen en lieten hem voelen hoe het zat. Het was in de basis een klassiek colbertje. Maar hij wilde geen knoop. En lange mouwen, echt lang, tot halverwege zijn vingers. Dat deden we dus. Zijn jasje, zonder knoop, met echt lange mouwen. Hij straalde door zijn dikke brilleglazen heen. Ineke zag hem, pakte hem op en danste huilend met hem door het atelier. Nog steeds als we het over dat moment hebben, springen bij Yvonne de tranen in de ogen.

Ineke

Bruidsjurk voor haarzelf en jasje voor haar zoontje.

Onze Favoriete Apps van Klanten

Niets dan lof over Parioli! Geen moeite is te veel om de juiste stof bij een specifieke ring te vinden en daar dan een fantastische feestjurk van te maken, exact op maat en geheel volgens mij wensen. Naast een fantastische feestjurk heb ik inmiddels ook een ‘kantoorjurk’ uit de normale collectie bij mijn ring. Ook deze zit als gegoten en levert mij veel complimenten op. Kortom, voor een jurk op maat naar jouw wensen moet je bij Parioli zijn! 

★★★★★

Elsbeth (manager)

De Kracht van een Goede Jurk

Inge is advocaat. Ze werkt op een groot, gerenommeerd kantoor. Kleding is daar belangrijk. Dus we waren niet verbaasd dat ze klant werd bij ons. We waren wél verbaasd toe we hoorden dat ze ons jurkje aandoet als ze naar de rechtbank moet. Ze draagt daar namelijk een toga. Dus wat maakt het dan uit wat daar onder zit, zou je denken? “Ik doe dat jurkje aan, omdat ik me dan heel goed voel” vertelde ze een collega. Dat is waar we het voor doen. Daarom is zo’n opmerking voor ons ontroerend. Missie geslaagd.

Inge

In Cortale.

Onze Favoriete Apps van Klanten

Parioli beveel ik van harte aan! Ik heb verschillende kledingstukken van hen, welke ik met veel plezier (en meerdere jaren) draag. Als ik kleding van Parioli draag krijg ik vaak complimenten; zelfs van onbekenden. Daarbij is elk contact plezierig en laagdrempelig. 

★★★★★

Lidwien (coach)

De Nieuwe Look van Marieke

Marieke is juf. Ze staat voor de klas en gaat de hele dag met jonge kinderen om. Daarom kleedt ze zich vooral praktisch: spijkerbroek en t-shirt. Haar dochtertjes kenden haar niet anders. Eigenlijk was praktisch niet de enige reden. Ze dacht ook dat jurken haar gewoon niet zouden staan, dat ze daar geen geschikt figuur voor had.

Bij ons paste ze jurken en zag dat ze wél jurken kon hebben. Heel goed zelfs. Ze kocht Bibiana. Toen ze die jurk droeg, zei haar dochtertje “Mama, wat zie je er mooi uit! Ik wist niet dat je zo’n goed figuur had!”. Marieke liet ons weten dat ze zich vrouwelijker voelt, alleen maar door een jurk.

Marieke

In Bibiana.

Onze Favoriete Apps van Klanten

Naast de goede kwaliteit, precisie, klantvriendelijkheid, mooie stoffen, leuke modellen, etc. is Parioli vooral een belevenis. Het maakt jurken passen leuk! Het is altijd gezellig, je voelt je vrij om te zeggen wat je wilt en alle wazige instructies leiden tot geweldige jurken. Ik ga nog heel vaak bij jullie terugkomen Parioli!!!

★★★★★

Renée (ondernemer)

Onze Favoriete Facebook Posts van Klanten

Niks dan goede ervaringen! Warm bedrijf, er wordt goed geluisterd naar de wensen en samen gezocht naar de perfecte jurk (in mijn geval). Zowel in de fase van advisering als de uiteindelijke uitwerking ben ik erg geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en stellen jouw eisen voorop bij het ontwerp. Nu heb ik een jurk waarin ik me helemaal mooi voel en waarin mijn ‘zwakke punten’ ook nog eens goed gemaskeerd zijn. Wat wil een vrouw nog meer?

★★★★★

Kirsten (advocaat)